TRAJECT STAR

€111

Wat leuk dat je interesse hebt in coaching traject Star. Dit is het traject van 6 weken en daarmee is het de verdieping op het eerste traject wat ik aanbied. Hieronder krijg je een beeld van hoe zo’n traject per sessie eruitziet.

Sessie 1 – intakegesprek

Tijdens dit intakegesprek maken we kennis met elkaar, zorgen we dat er een vertrouwensband wordt gecreëerd en inventariseren we jouw hulpvragen. Dit traject is met name geschikt voor alle diepgaandere (mentale/fysieke) klachten of voor een uitgebreidere verdieping in spiritualiteit of shadow work. Op basis van wat jij nodig hebt maak ik de eerste oefeningen/opdrachten, op maat. Ook ga ik aan de slag met jouw geboortehoroscoop zodat ik je nóg beter kan helpen. Tijdens deze sessie doe ik ook een energie reading na afloop. Deze uitkomst vergelijken we aan het einde van het traject met de reading van dat moment.

Sessie 2 – aan het werk

Tijdens deze sessie hebben we een contactmoment en bespreken we de uitkomst van de door jou ingevulde oefeningen/opdrachten. We nemen de tijd om te kijken wat dit bij jou heeft losgemaakt en hoe we hier op verder gaan borduren. Ik stel je vervolgens op de hoogte van wat de vervolg oefeningen zijn.

Sessie 3 – wat zit er (niet) in jou

We hebben wederom een contactmoment om te bespreken wat de uitkomsten zijn van de vorige oefeningen/opdrachten. Wat we in deze sessie ook gaan doen is kijken welke chakra’s er bij jou geblokkeerd zijn. Dit heb ik al deels kunnen inventariseren aan de hand van jouw ingevulde oefeningen/opdrachten, alleen nu ga ik er nog wat dieper op in. Vervolgens ga je weer zelf aan de slag.

Sessie 4 – de diepte in

Je ontvangt van mij een diepgaande oefening die we bespreken tijdens dit contactmoment. Deze is gericht op los halen wat er diep in jou zit, zowel negatief of positief. Tijdens dit contactmoment bespreken we jouw grootste angsten. Hierna ga je weer zelf aan de slag met je oefeningen/opdrachten.

Sessie 5 – nog even doorbijten

In de een na laatste week ben je als het goed is al grotendeels getransformeerd naar de échte jij. Daarom bespreken we tijdens dit contactmoment zaken waar je nog tegen aan loopt en kijken we naar hoe je straks zelf verder gaat met deze positieve ontwikkelingen. Je ontvangt na deze sessie de zelfreflectie opdracht waar je wederom zelf mee aan de slag kan.

Sessie 6 – de finale

Dit is de laatste sessie. Tijdens dit contactmoment bespreken we de ingevulde zelfreflectie opdracht en doe ik de laatste energie reading. Je ontvangt van mij advies en tips over hoe je dit tempo zelf kan volhouden, zodat je nooit meer stopt met groeien. Ook ontvang je na afloop beide energie readings ter vergelijking, zodat het verschil visueel tastbaar is.

Goed om te weten: tijdens dit traject spreken we vaste dagen en tijden af waarop we samen komen. Vooralsnog is dit digitaal door de COVID-19 situatie, op de manier die jij als prettig ervaart. Tussendoor ben ik via WhatsApp doordeweeks bereikbaar voor vragen. Daarnaast is het mogelijk om traject Star in 2 termijnen te betalen, namelijk aan aanvang van het traject en na afloop.