TRAJECT MUNDUS

€222

Wat leuk dat je interesse hebt in coaching traject Mundus. Dit is het meest uitgebreide en diepgaande traject van maar liefst 3 maanden. Daarmee is het de grootste investering in jezelf die ik aanbied. Hieronder krijg je een beeld van hoe zo’n traject per sessie eruitziet.

Sessie 1 – intakegesprek

Tijdens dit intakegesprek maken we kennis met elkaar, zorgen we dat er een vertrouwensband wordt gecreëerd en inventariseren we jouw hulpvragen. Dit traject is met name geschikt voor alle (mentale/fysieke) klachten waar je dagelijks hinder van ondervindt of voor een extreem uitgebreide verdieping in spiritualiteit of shadow work. Dit is kortom een écht transformatie traject. Op basis van wat jij nodig hebt maak ik de eerste oefeningen/opdrachten, op maat. Ook ga ik aan de slag met jouw geboortehoroscoop zodat ik je nóg beter kan helpen. Tijdens deze sessie doe ik ook een energie reading na afloop. Deze uitkomst vergelijken we aan het einde van het traject met de reading van dat moment.

Sessie 2 – aan het werk

Tijdens deze sessie hebben we een contactmoment en bespreken we de uitkomst van de door jou ingevulde oefeningen/opdrachten. We nemen de tijd om te kijken wat dit bij jou heeft losgemaakt en hoe we hier op verder gaan borduren. Ik stel je vervolgens op de hoogte van wat de vervolg oefeningen zijn.

Sessie 3 – wat zit er (niet) in jou

We hebben wederom een contactmoment om te bespreken wat de uitkomsten zijn van de vorige oefeningen/opdrachten. Wat we in deze sessie ook gaan doen is kijken welke chakra’s er bij jou geblokkeerd zijn. Dit heb ik al deels kunnen inventariseren aan de hand van jouw ingevulde oefeningen/opdrachten, alleen nu ga ik er nog wat dieper op in. Vervolgens ga je weer zelf aan de slag.

Sessie 4 – even terugkijken

Tijdens dit contactmoment bespreken we hoe het traject in jouw ogen verloopt en reflecteren we samen op wat er al geleerd en ontdekt is. Ook bespreken we de uitkomsten van jouw geblokkeerde chakra’s en geef ik uitgebreide tips over hoe je dit aan kan verbeteren.

Sessie 5 – de diepte in

Je ontvangt van mij een diepgaande oefening die we bespreken tijdens dit contactmoment. Deze is gericht op los halen wat er diep in jou zit, zowel negatief of positief. Tijdens dit contactmoment bespreken we jouw grootste angsten. Hierna ga je weer zelf aan de slag met je oefeningen/opdrachten.

Sessie 6 – samen nog verder duiken

Tijdens dit contactmoment bespreken we wederom de uitkomst van de door jou ingevulde opdrachten en ga ik erg in op de antwoorden die je hebt gegeven. Deze sessie staat totaal in het teken van het omarmen van jouw duisternis.

Sessie 7 – krachten opgraven

Je hebt na afloop van sessie 6 weer zelf oefeningen/opdrachten ingevuld en het is tijd om te zoeken naar je verborgen krachten. Tot nu toe stonden alle sessies in het teken van kijken wat er al in zit en wat er niet goed zat, vanaf nu gaan we kijken naar wat er wel goed zit maar niet naar de oppervlakte mag komen.

Sessie 8 – in de mijnen werken

We zijn erachter wat voor verborgen krachten jij in je hebt en we weten waarom deze zo diep zaten. Nu gaan we kijken wat je ermee kan en hoe je ze het beste kan benutten. Tijdens dit contactmoment bespreken we wederom de zelf ingevulde oefeningen/opdrachten. Ook doe ik na afloop een tussentijdse energie reading.

Sessie 9 – leegtes opvullen

Tijdens dit contactmoment bespreken we op welk gebied in je leven, je nog leegte ervaart. We kijken samen naar wat er op bepaalde gebieden nóg beter kan. Je ontvangt na afloop van deze sessie weer oefeningen/opdrachten, gericht op dit onderwerp, waar je mee aan de slag kan.

Sessie 10 – het einde is in zicht

Tijdens dit contactmoment bespreken we de uitkomst van de door jou ingevulde oefeningen/opdrachten. We gaan een gesprek voeren over hoe je de toekomst voor je ziet. Op basis daarvan ontvang je weer op maat gemaakte oefeningen/opdrachten.

Sessie 11 – afrondende fase

In de een na laatste week ben je als het goed is al grotendeels getransformeerd naar de échte jij. Daarom bespreken we tijdens dit contactmoment zaken waar je nog tegen aan loopt en kijken we naar hoe je straks zelf verder gaat met deze positieve ontwikkelingen. Je ontvangt na deze sessie de zelfreflectie opdracht waar je wederom zelf mee aan de slag kan.

Sessie 12 – de finale

Dit is de laatste sessie. Tijdens dit contactmoment bespreken we de ingevulde zelfreflectie opdracht en doe ik de laatste energie reading. Je ontvangt van mij advies en tips over hoe je dit tempo zelf kan volhouden, zodat je nooit meer stopt met groeien. Ook ontvang je na afloop beide energie readings ter vergelijking, zodat het verschil visueel tastbaar is.

Goed om te weten: tijdens dit traject spreken we vaste dagen en tijden af waarop we samen komen. Vooralsnog is dit digitaal door de COVID-19 situatie, op de manier die jij als prettig ervaart. Tussendoor ben ik via WhatsApp doordeweeks bereikbaar voor vragen. Daarnaast is het mogelijk om traject Mundus in 3 termijnen te betalen, namelijk aan aanvang van het traject, na sessie 6 en na afloop.