TRAJECT LUNA

€66

Wat leuk dat je interesse hebt in coaching traject Luna. Dit is het traject van 4 weken en daarmee is het de basis van alle coaching die ik aanbied. Hieronder krijg je een beeld van hoe zo’n traject per sessie eruitziet.

Sessie 1 – intakegesprek

Tijdens dit intakegesprek maken we kennis met elkaar, zorgen we dat er een vertrouwensband wordt gecreëerd en inventariseren we jouw hulpvragen. Dit traject is met name geschikt voor alle milde (mentale/fysieke) klachten of voor een stoomcursus (verdere) verdieping in spiritualiteit of shadow work. Op basis van wat jij nodig hebt maak ik de eerste oefeningen/opdrachten, op maat. Ook ga ik aan de slag met jouw geboortehoroscoop zodat ik je nóg beter kan helpen.

Sessie 2 – aan het werk

Tijdens deze sessie hebben we een contactmoment en bespreken we de uitkomst van de door jou ingevulde oefeningen. We bespreken ook je geboortehoroscoop en hoe je deze het beste kan toepassen in je dagelijks leven. We nemen de tijd om te kijken wat dit bij jou heeft losgemaakt en hoe we hier op verder gaan borduren. Ik stel je vervolgens op de hoogte van wat de vervolg oefeningen/opdrachten zijn.

Sessie 3 – nog even doorbijten

We hebben wederom een contactmoment om te bespreken wat de uitkomsten zijn van de vorige oefeningen/opdrachten. Deze keer ga ik na afloop nog net wat meer de diepte in betreft jouw oefeningen. Dit is omdat we na 2 sessies goed doorhebben wat er nog meer nodig is en op basis daarvan laten we jou helemaal open bloeien. Hier ga je wederom zelf mee aan de slag.

Sessie 4 – de groei

Je ontvangt van mij een zelfreflectie oefening die we bespreken tijdens het laatste contactmoment. Tijdens dit contactmoment ontvang je van mij tips en een advies om te blijven groeien.

Goed om te weten: Tijdens dit traject spreken we vaste dagen en tijden af waarop we samen komen. Vooralsnog is dit digitaal door de COVID-19 situatie en we doen dit op de manier die jij als prettig ervaart. Tussendoor ben ik via WhatsApp doordeweeks bereikbaar voor vragen.