TAROT

Tarot is een eeuwenoude manier van waarzeggerij. Dit is de meest voorkomende term die er aan is verbonden. En dat terwijl de uitkomst van de kaartlegging niet per se een gegeven is. Iedere keuze die je maakt beïnvloedt de toekomstige gebeurtenissen. Ik zie Tarot meer als een advies, iets wat de kaarten vanuit je hogere zelf jou geven. Het is een kanaal wat het Universum gebruikt om je te behoeden voor bepaalde keuzes of situaties.

Het kan zijn dat je gestimuleerd of geïnspireerd gaat worden. Er zijn heel veel manieren om de kaarten te leggen, iedere manier geeft antwoord op andere vragen. Misschien heb je wel vragen over je huidige relatie of wil je weten of het verstandig is om een huis te kopen. De kaarten kunnen hier de antwoorden op hebben. Ik als spirituele coach en in dit geval jouw medium, kan de antwoorden van de kaarten zo interpreteren zodat jij hier wat aan hebt en omvormen in een advies gericht op jouw huidige situatie. Het kan zijn dat je door de kaarten ineens inzichten krijgt die je niet had verwacht of misschien bevestigen ze juist wel je onderbuikgevoel. Ik combineer de uitkomst van de reading altijd met het gevoel wat ik als eerst binnenkrijg.

Voor een reading zijn er meerdere mogelijkheden. Namelijk kun je al een vraag (of meerdere) klaar hebben liggen om te stellen of ga je juist blanco de reading in en ben je gewoon benieuwd naar wat voor informatie de kaarten voor je hebben. De reading kan ook erg helpen wanneer je in contact wilt komen met je spirit guides. Zij kunnen namelijk via de kaarten met je communiceren. Het is ook mogelijk een reading te combineren met het uitlezen van je geboortehoroscoop.