SPIRITUELE COACHING

Heb je behoefte aan wat meer begeleiding binnen een bepaald gebied in je leven? En ga je liever met problemen aan de slag vanuit je innerlijke zelf? Dan is de keuze voor spirituele coaching de juiste. Ik ben er voor iedereen die een steuntje in de rug nodig heeft, van jong tot oud.

Er zijn tal van moeilijkheden waar we samen mee aan de slag kunnen. Ik bied 3 soorten trajecten aan die allemaal ingericht zijn op het verhelpen van deze moeilijkheden. Het kan ook zijn dat je niet zozeer een mentale issue hebt waar je van af wilt, maar juist op je eigen spirituele pad verdieping zoekt, ook dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Trajecten op maat

Traject Star

Traject
Star

111

De basis | 4 sessies
– traject van 4 weken
– inclusief chakra uitlezing & op maat gemaakte oefeningen/opdrachtenspirituele coaching

Traject
Luna

222

De klim | 6 sessies
– traject van 6 weken
– inclusief chakra uitlezing, één live dag & op maat gemaakte oefeningen/opdrachten

Traject Mundus

Traject
Mundus

333

De ruimtereis | 12 sessies
– traject van 3 maanden
– inclusief reading, chakra uitlezing, drie live dagen & op maat gemaakte oefeningen/opdrachten

Welk traject het beste bij jou past hangt af van de omvang van de problemen die je ervaart en van de fase waarin jouw spirituele ontwikkeling zich al bevindt. Neem vooral contact met mij op zodat we samen kunnen kijken welk traject jou het meeste kan bieden. Bovenstaande trajecten zijn vooral een leidraad; in samenspraak is er veel mogelijk. Het is dan ook een optie om bepaalde modules weg te laten of juist toe te voegen.

Voorbeelden van moeilijkheden waarmee we aan de slag kunnen en die we eventueel kunnen combineren zijn:

  • depressies en angstaanvallen
  • herstel van heftige gebeurtenissen
  • hoog sensitiviteit bij kinderen en volwassenen
  • onzekerheid (zelfliefde)
  • moeite met grenzen stellen of voor jezelf opkomen
  • shadow work
  • faalangst of communicatieproblemen
  • (chronische) stress of vermoeidheid
  • paranormale/spirituele gaven niet onder controle krijgen

De reguliere zorg op dit gebied is erop gericht om alle symptomen van dit soort klachten te bestrijden of te onderdrukken met bijvoorbeeld medicatie. Hier ben ik zelf op tegen omdat het dan vaak moeilijk wordt om nog normaal te functioneren zonder deze middelen. Op de lange termijn kan dit de klachten alleen maar verergeren. Als spiritueel coach kan ik je advies geven over het gebruik van natuurlijke middelen die alles behalve schadelijk voor je zijn. Wat ook het verschil maakt, is dat ik verder kijk dan alleen de symptomen en dat we samen de uitdaging aan gaan om te kijken waar deze überhaupt vandaan komen. De oplossing ligt in alle gevallen namelijk binnen jezelf. Alles wat zich fysiek of mentaal uit heeft een achterliggende spirituele oorzaak. Wat is nu deze oorzaak en wat kunnen we hieraan doen?

Coaching tijdens eigen spirituele ontwikkeling

Als je simpelweg jezelf verder wilt ontwikkelen op spiritueel gebied en hier guidance bij kan gebruiken, kan ik je helpen. Op weg naar het pad van verbinding met je hogere zelf kunnen er altijd obstakels ontstaan en dan kan de juiste hulp je hier heel erg bij helpen. Misschien voel je wel aan dat je een oude ziel bent en wil je hier meer over leren. Ook als je bovennatuurlijke ervaringen meemaakt en deze niet goed kan plaatsen kan ik je hierbij ondersteunen. Dit laatste geldt natuurlijk ook voor kinderen; zij zijn juist erg gevoelig voor al het bovennatuurlijke en hebben hierin vaak sturing nodig.

Wanneer je ervoor kiest om met mij samen te werken, kan je uit verschillende soorten trajecten kiezen. Het ligt er natuurlijk maar net aan hoeveel hulp je daadwerkelijk nodig hebt. Soms is een zetje in de goede richting al genoeg, een ander heeft misschien juist behoefte wat meer continuïteit. Uiteindelijk word er voor jou een plan op maat gemaakt op basis van wat jij nodig hebt. Ieder mens is uniek en verdient een manier van hulp die bij hem of haar past.

Mocht je twijfelen of wij een juiste match zijn, is het altijd mogelijk om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dit gaat dan wederom op de manier die voor jou prettig voelt. Via een belletje of via Zoom – wat voor jou goed voelt.