WAARUIT IS ZAVIJAH ONTSTAAN?

Zavijah is een ster binnen het sterrenbeeld Maagd; het sterrenbeeld wat beide mijn vriend en ik als ascendant hebben en wat het zonneteken is van mijn overleden oma. Mede om deze redenen plus omdat ik Zavijah prachtig vind klinken, heb ik mijn eigen spirituele coaching platform zo genoemd. We verdienen het uiteindelijk allemaal om te schitteren, net zoals de sterren boven ons.

Het sterrenbeeld Maagd is een aarde teken, iets wat ik zelf ook ben. Mijn zonneteken is namelijk Steenbok, met een Boogschutter maanteken welteverstaan. Dit zorgt voor een bijzondere combi die me met beide benen op de grond laat staan door de invloed van de aardetekens en die me door het vuurteken tegelijkertijd heel optimistisch en openminded maakt. Omdat ik al een geruime tijd gefascineerd ben door alles wat met spiritualiteit en astrologie te maken heeft, heb ik besloten hier ook anderen mee te helpen. Toen ik namelijk mijn gehele geboortehoroscoop heb ontdekt, heb ik hier zoveel van kunnen leren. Door te begrijpen waarom ik ben zoals ik ben, kan ik veel beter met bepaalde situaties omgaan. Dit was tevens het punt waarop mijn spirituele ontwikkeling begon. Dit gebeurde in 2019.

Wat ik om me heen zag werd namelijk steeds onbegrijpelijker. Waarom zwemt iedereen met de stroom mee? En waarom geloven we klakkeloos alles wat de media ons vertelt? Er waren weinig mensen om me heen die in die periode echt dingen deden die zij belangrijk vonden. Dit heeft me wakker geschud. Ik ben gaan onderzoeken wat we als mens nou eigenlijk zijn en wat ons doel hier op aarde is. Uiteindelijk zijn we allemaal bronnen van energie. Toen ik dit eenmaal begreep heb ik ook geleerd dat de leeftijd van een mens eigenlijk niets zegt. Iemand kan al vaker op aarde zijn geweest, diegene is dan een oude ziel. We zijn allemaal zieltjes, bronnen van energie, die op aarde leven. Ons lichaam hebben we gewoonweg te leen.

spirituele coaching

In de tijd waarin we leven is alles gericht op resultaten behalen, doelen afvinken en functioneren op het hoogste niveau. Vanaf kinds af aan is alles gericht op wat we later voor werk gaan doen en wat we hiervoor moeten leren, 9 tot 5 is het “normaal”. Deze manier van leven is iets waar ik zelf niet achter sta. Er is namelijk zoveel meer dan hetgeen wat we dagelijks moeten. Hoe wij hebben geleerd om voor onszelf te zorgen, is gericht op het voeden van onze ego’s. Dit terwijl iedereen een hogere zelf heeft, alleen bij veel mensen is deze nog niet ‘ontwaakt’. We zijn door de jaren en generaties heen namelijk zo geprogrammeerd om alle praktische taken te volbrengen, dat er vervolgens bijna geen ruimte voor ons gevoel overblijft. Er is geen ruimte voor wie we écht zijn. Dit kan zeker anders en middels spirituele coaching wil ik je graag uitleggen hoe.

Door je als mens op spiritueel gebied te ontwikkelen en uiteindelijk zelfs te ontwaken, zal je zien dat er meer is dan alle hedendaagse verplichtingen. Er is al zoveel dat moet, hoeveel mooier kan ons leven worden zodra we meer dingen doen die mogen maar niet hoeven? Geluk zit tenslotte in de kleinste dingen. Wat ik hoop is dat ik mensen kan helpen om dit anders aan te pakken en ze het vertrouwen te geven om wél naar je innerlijke stem te luisteren. Om te doen wat jij écht wilt, op welk gebied dan ook.

Sinds ik heb ondervonden dat ik de gave heb om anderen op de juiste manier te helpen en dat ik erg empathisch ben, is het zelfs zo dat ik in elke ruimte energie kan voelen. Dit voel ik ook bij individuen. Hierdoor weet en voel ik snel wat voor hulp iemand goed kan gebruiken. Een behoorlijke tijd zag ik mijn hoog sensitiviteit als een last, ik begreep niet wat ik ermee aan moest. Nu ik dit juist heb omarmd ben ik het gaan begrijpen. De reden dat ik alles zo intens mag ervaren is omdat ik hiermee anderen op weg kan helpen. En geloof me, de weg naar je innerlijke geluk is een prachtige weg.

Mijn naam is Am en ik hoop dat ik je door middel van spirituele coaching verder kan helpen op het gebied waar jij hulp bij nodig hebt.