SPIRITUELE GROEPSCOACHING

SPIRITUELE GROEPS
COACHING

Heb je behoefte aan wat meer begeleiding op spiritueel gebied en doe je dit het liefst in groepsverband? Dan is de keuze voor een 6-weeks groepscoaching traject de juiste! Je gaat aan de slag met 6 thema’s die ervoor zorgen dat jij jezelf verder brengt.

Het groepscoaching traject is gericht op verdieping binnen de (naar mijn mening) essentieelste onderwerpen als het gaat om spiritualiteit. Het mooie aan deze opzet is dat je dagelijks informatie en motivatie kan uitwisselen met gelijkgestemden. Je ontvangt wekelijks de nieuwe opdrachten/oefeningen als pdf-bestand in je mail. Hier kan je vervolgens mee aan de slag. In de groepschat is dan ruimte om deze opdrachten te bespreken. Zo zorg ik voor een veilige en warme omgeving om in te werken.

De 6 thema’s

De thema’s die aan bod komen zijn:

  • meditatie; hoe mediteer ik en wat brengt het mij?
  • manifesteren; hoe manifesteer ik en hoe stimuleer ik mijn manifestaties?
  • aarden; hoe aard ik en wat is het doel?
  • self love practices; welke liefde mist mijn ziel en hoe vul ik dit aan?
  • intu├»tief ontwikkelen; welke gaves zitten er in mij en hoe benut ik deze?
  • shadow work; wat zijn mijn donkere kanten, trauma’s en grootste angsten?

Aan ieder wekelijks thema gaat informatie vooraf die ik deel in groepsverband. Vragen hierover kunnen dan gesteld worden en vervolgens ontvangt iedereen de bijbehorende opdrachten/oefeningen waar zelfstandig aan gewerkt kan worden. Aan elk thema hangt ook een reflectie moment; je ontvangt zelf het formulier in en we bespreken vervolgens gezamenlijk de uitkomsten. Zo zorgen we ervoor dat we elkaar blijven motiveren en stimuleren om te groeien.