ASTRO READING

ASTRO READING

Wanneer je tegen keuzes aan loopt in je leven kun je veel baat hebben bij het beter begrijpen van hoe jij als mens in elkaar zit. Want hoe kan je nu een keuze maken als je niet eens 100% zeker weet wat je wilt en waar je passie ligt?

Wat is een astro reading?

Een astrologische reading laat zien waar alle planeten zich bevonden op het moment dat je geboren bent. Dit is op de minuut af precies, vandaar dat iedereen eigenlijk een hele andere samenstelling van sterrenbeelden is. Zelfs een tweeling die geboren wordt kan dus een ander karakter hebben, de minuten tussen de geboortes door maken dan het verschil. Tegenwoordig zijn we eraan gewend dat we weten dat je een sterrenbeeld hebt, dit is dan bijvoorbeeld Leeuw of Stier. Veel mensen weten niet dat dit alleen je zonneteken is en dat er veel meer sterrenbeelden in jou als mens zitten. Hoe zou het anders ook zo kunnen zijn dat de ene Stier erg lui is en de ander juist hartstikke ambitieus? Het komt omdat ze allebei toch heel anders in elkaar zitten. Dit is tevens de reden dat je horoscopen in tijdschriften niet kan geloven, het is gewoon broodje aap. Namelijk heeft niemand met hetzelfde sterrenbeeld exact hetzelfde karakter en evenveel kans op liefde die dag.

Alle planeten hadden ieder hun plek op het moment dat jij bent geboren. De zon is hier dus één van. Als die op dat moment in het sterrenbeeld Steenbok stond, ben je dus als zonneteken een Steenbok. Ook heeft iedere planeet een andere betekenis binnen je geboortehoroscoop. Mercurius zegt bijvoorbeeld iets over de manier waarop je communiceert, over hoe logisch en rationeel je nadenkt. Je maanteken bepaalt hoe je emoties ervaart en hoe je hiermee omgaat. Al deze aspecten maken in geheel jou als persoon en scheppen je karakter. Natuurlijk is het zo dat je tijdens je leven altijd dingen bij- of afleert maar je geboortehoroscoop zal altijd de grondlegger van je karakter zijn.

Wat kunnen we hiermee?

Zodra je weet hoe jij in elkaar zit en je jezelf hierdoor beter leert begrijpen kun je dingen bijstellen of betere keuzes maken. Stel je voor dat je opgroeit in een gezin en dat je vader al zolang je het je kan heugen timmerman is. Het is jou als kind al aangeleerd om te gaan timmeren samen met je vader omdat het zo leuk is. Dit kan er dus voor zorgen dat wanneer je gaat kiezen voor een carrière richting, je dan voor het beroep timmerman kiest. Het is tenslotte wat je altijd hebt gezien en hebt meegemaakt. Uiteindelijk blijkt dat je dit helemaal niet je leven lang wilt blijven doen. Want je zit eigenlijk heel anders in elkaar dan je vader. Tegenwoordig hebben we de luxe en mogelijkheden om te onderzoeken hoe je nu écht in elkaar steekt. Door je geboortehoroscoop uit te lezen kunnen we samen kijken wat je in je mars hebt en waar je passies liggen. Ook maakt het gemakkelijker je eigen valkuilen in te schatten en daarnaast meer gebruik te maken van je kwaliteiten.

Bij mij kan je voor een los aspect of planeet een reading boeken, of je laat je gehele geboortehoroscoop uitlezen. Hieronder zie je welke planeten ik voor je uit kan pluizen om je verder te helpen;

Venus reading €22

In deze reading ga ik in op hetgeen wat jij ervaart als plezier en liefde. Deze reading maakt voor jou duidelijk wat je wilt en hoe je geniet van dingen in het leven, het vertelt van alles over de normen en waarden die je hebt als het gaat om relaties, met jezelf of anderen.

Mars reading €22

In deze reading ga ik in op hetgeen wat jouw drijfveer is. Dat maakt deze reading geschikt voor als je wilt weten welke carrière richting het best bij je past. De plaatsing van Mars vertelt namelijk van alles over hoe je handelt en hoe je reageert op situaties. Ook kan deze plaatsing dingen verklaren die te maken hebben met je seksuele voorkeuren en/of waar je van houdt op dat gebied.

Mercurius reading €22

In deze reading ga ik in op de manier waarop je communiceert en welke manier van jezelf uiten het best bij je past. Deze reading maakt dus ook duidelijk welke valkuilen er zitten in jouw manier van communiceren met anderen. Deze plaatsing kan je dus heel erg veel vertellen over jezelf en de manier waarop jij jezelf uit.

Volledige geboortehoroscoop reading €66

Als je kiest voor een reading over je gehele geboortehoroscoop, krijg je dus over elke planeet en aspect uitleg. Dit gaat je alles vertellen over wie jij bent als persoon en wat je sterke kanten zijn, natuurlijk komen ook je valkuilen aan bod. Ook wordt het duidelijk wat je aantrekt in je leven en wat jouw lot ongeveer is. Deze reading is natuurlijk super interessant voor jezelf maar het is ook iets wat goed cadeau gegeven kan worden.

Gaan we samen kijken hoe jouw blauwprint eruit ziet?